ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισοδιακή καταδίωξη: Στα χέρια της αστυνομίας ο 19χρονος και η 17χρονη

Παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής η 17χρονη που βρισκόταν ως συνεπιβάτιδα στο όχημα που καταδίωξε νωρίτερα το μεσημέρι η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα οδηγούσε 19χρονος με συνοδηγό την 17χρονη, ο οποίος παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα μελών της Τροχαίας Πάφου στην περιοχή Έμπας- Τάλας με αποτέλεσμα να αρχίσει η καταδίωξη τους. Εναντίον μάλιστα του οχήματος έγινε χρήση πυρών.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου Έμπας – Τάλας το όχημα με τους δύο επιβαίνοντες προσέκρουσε στο πλαίσιο της καταδίωξης σε αστυνομικό όχημα με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Οι δύο επιβαίνοντες στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή πεζή ενώ αργά το απόγευμα η 17χρονη παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου. Εναντίον του 19χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου με τη συνδρομή μελών της ομάδας “Z”.

Εναντίον των δύο προσώπων διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, πράξεις που σκοπεύουν να προκαλέσουν βαριά σωματική βλάβη, κακόβουλη ζημιά, αλόγιστη επικίνδυνη και αμελής οδήγηση, οδήγηση χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και παράλειψη να σταματήσουν σε σήμα αστυνομικού με στολή.

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος ηλικίας 19 ετών που καταδιώχθηκε το μεσημέρι στην περιοχή Έμπας – Τάλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος συνελήφθη πριν από λίγο, ενώ η συνεπιβάτισσα του στο όχημα ηλικίας 17 ετών παραδόθηκε μόνη της στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου αργά το απόγευμα.

Τα δύο πρόσωπα απασχόλησαν και στο παρελθόν την Αστυνομία και η καταδίωξη τους έγινε όταν παρέλειψαν να σταματήσουν σε σήμα μελών της Τροχαίας Πάφου.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X