ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραδέχθηκε αλλά δεν τον «στέλνουν» ακόμα για δίκη τον φονιά

Τι περιμένουν οι Αρχές

Ο Hussein Farouh αν και αρχικά δεν παραδεχόταν καμία ανάμειξη στην δολοφονία της εν διάσταση συζύγου του, τελικά ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε την 31χρονη Ghada Al Nouri.

Ο 42χρονος υπέδειξε μάλιστα στους ανακριτές τις κινήσεις που έκανε μετά τον φόνο καθώς και την διαδρομή  για να «κρυφτεί» στη Λεμεσό.

Ο δράστης, ομολόγησε μάλιστα ότι έσπασε το κινητό της άτυχης 31χρονης και υπέδειξε στις Αρχές, το σημείο που το πέταξε. 


Στυγερό έγκλημα στην Πάφο: Λύγισε και ομολόγησε ο 42χρονος


Ο Hussein ισχυρίστηκε ότι σκότωσε την 31χρονη γιατί εξοργιστικέ όταν την βρήκε μαζί με συμπατριώτη του στο σπίτι, γιατί πίστευε πως διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις. Ωστόσο ο εν λόγω ισχυρισμός δεν έγινε πιστευτός γιατί η Αστυνομία κατέχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στο σπίτι την στιγμή του φόνου δεν υπήρχε κανείς άλλος πέραν του θύματος και των τριών παιδιών της. Πιστεύεται ότι ο 42χρονος έδωσε αυτόν τον ισχυρισμό ώστε να φανεί πως ενήργησε εν βρασμώ ψυχής.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, μετά την λήξη της 8ημερης προσωποκράτησής του, το Σάββατο (1/2).

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, μετά και την ομολογία του, ο Σύρος θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο για να ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος της κράτησής του για άλλες 6 ημέρες, ώστε να ετοιμαστεί και να παρουσιαστεί πλήρης ο φάκελος της υπόθεσης, ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Ο Hussein Farouh αναμένεται να παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου όταν λήξει το νέο διάταγμα προσωποκράτησής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X