ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Γρηγόρη: Παρά την αμοιβή των 100 χιλιάδων... καμία εξέλιξη

«Καμία πληροφορία...»

24news team

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη, αφού άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από την οικία του στην επαρχία Λευκωσίας, γύρω στις 3:30 το πρωί της Τετάρτης (27/10).

Η Ομόνοια θέλοντας να βοηθήσει το έργο των Αρχών προσφέρει αμοιβή €100.000 σε όποιον/α δώσει πληροφορίες που οδηγήσουν στη σύλληψη και καταδίκη των δραστών.


Χαμός με τις 100 χιλ. της Ομόνοιας - Άλλοι γελάνε, άλλοι θύμωσαν (pics)


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, την οποία εξέδωσαν οι «πράσινοι» την Δευτέρα (1/11), «Όποιος/α επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να δώσει τέτοιες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως το κάνει μέσω της πιο κάτω ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info@diafthora.com».

Παρά το μεγάλο χρηματικό ποσό που προσφέρει η ομάδα της Λευκωσίας, πληροφορίες του 24news αναφέρουν πώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην όλη υπόθεση ενώ οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται. 

Αστυνομική πηγή με την οποία επικοινώνησε η ιστοσελίδα του 24news, μας ανέφερε χαρακτηριστικά, πώς δεν υπάρχει καμία πληροφορία ή ένδειξη η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης. 

Αυτούσια η ανακοίνωση της εταιρείας:

Προσφέρουμε αμοιβή €100.000 σε όποιον/α δώσει πληροφορίες που οδηγήσουν στη σύλληψη και καταδίκη των δραστών της επίθεσης στον Αναπληρωτή Πρόεδρο, Δημήτρη Γρηγόρη.

Όποιος/α επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να δώσει τέτοιες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως το κάνει μέσω της πιο κάτω ηλεκτρονικής διεύθυνσης:

info@diafthora.com

To email διαχειρίζεται από δικηγόρο, ο οποίος θα έχει την ευθύνη να διερευνά τις υποθέσεις.

Όλα τα στοιχεία/πληροφορίες θα τύχουν άκρας εμπιστευτικότητας.

Η επίθεση που δέχθηκε ο κ. Γρηγόρη

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη, ήταν ο στόχος των δραστών που τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από οικία στην επαρχία Λευκωσίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε, γύρω στις 3:30 το πρωί της Τετάρτης (27/10). Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν χαμηλής ισχύος.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές, έχουν περισυλλέξει τεκμήρια από τη σκηνή για εξετάσεις, ενώ πρόκειται να διερευνηθεί και το υλικό που έχουν καταγράψει κλειστά κυκλώματα της οικίας αλλά και της γύρω περιοχής.

Επίσης, η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο η επίθεση σχετίζεται με τον χώρο του ποδοσφαίρου ή άλλες δραστηριότητες.

Οι ζημιές που κατάφεραν οι δράστες είναι στην εξωτερική - πλαϊνή καγκελόπορτα της οικίας. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση