ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξανά... χαλασμός Κυρίου - Βροχές και καταιγίδες (Live Εικόνα)

Πότε αναμένεται το νέο κύμα κακοκαιρίας - Όλες οι προβλέψεις

Βόρειο ως Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από την Τετάρτη. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο 24news ο Μετεωρολογικός Λειτουργός, Μιχάλης Μούσκος, από την Παρασκευή έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας. Βροχές, καταιγίδες θα έχουν την τιμητική τους. Σύμφωνα με τον κ. Μούσκο τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο. 

Αναλυτικά το δελτίο καιρού: 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά σταδιακά, στα προσήνεμα παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά και τα ημιορεινά, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά αργότερα θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι και στα προσήνεμα ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Τοπικά, στα δυτικά, θα πνέουν δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά, στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα παροδικά ταραγμένη.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο τοπικά στα ορεινά. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με πιθανότητα τοπικών ελαφρών βροχών ή και παροδικά χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Κακοκαιρία Παρασκευή νύχτα προς Σάββατο σημαντική πτώση τις θερμοκρασίες λίγο πιο κάτω από χαμηλές Σάββατο 

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο, ενώ το βράδυ χιόνια αναμένονται τοπικά στα ψηλότερα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει πτώση, για να επανέλθει γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 48 εκατοστά. 

Δείτε LIVE εικόνα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X