ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίρνει παράταση η διαθεσιμότητα του Ανώτερου Αξιωματικού

Αναμένονται ανακοινώσεις

24news team

Παράταση για άλλες δέκα ημέρες παίρνει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου η διαθεσιμότητα του Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας, τον οποίο κατηγόρησε η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους. Σύμφωνα με την ίδια ζητούσε επίμονα από βαρυποινίτη να βρει στοιχεία και βίντεο για την προσωπική της ζωή.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου, αναμένεται να εκδώσει ανακοινώσεις σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Σημειώνεται πως στον ποινικό ανακριτή, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, κατέθεσαν η κα. Αριστοτέλους, η βοηθός της Αθηνά Δημητρίου, ο Ανώτερος Αξιωματικός, καθώς επίσης και ο βαρυποινίτης. Το πόρισμα του κου. Αιμιλιανίδη αναμένεται να παραδοθεί στο Γενικό Εισαγγελέα μέχρι τις 15 Σεμπτεμβρίου για περαιτέρω οδηγίες.

Θυμίζουμε πως η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών είχε δηλώσει: «Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε έννοια για την προσωπική μου ζωή και αυτό φαίνεται από τα μηνύματα που ζητούσε επίμονα βίντεο ή δίνοντας οδηγίες στον βαρυποινίτη να βιαστεί να βρει βίντεο από την προσωπική μου ζωή γιατί άκουσε πως θα πάω σε άλλη θέση».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X