ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παγώνουμε για τα καλά! Στους - 4 η θερμοκρασία στα ορεινά

Χιόνια πιθανόν και στα ημιορεινά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σταδιακά ασθενής ψηλή πίεση εγκαθίσταται στην περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά, αλλά ενδεχομένως και σε κάποιες περιοχές στα ψηλότερα ημιορεινά, από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργά το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, καθώς και χιόνι στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα βόρεια και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως το πρωί.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, ενώ μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να παραμείνει λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 79 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X