ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παγωνιά απόψε στην Κύπρο

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό

Παγωνιά αναμένεται να επικρατήσει το βράδυ της Πέμπτης (2/12), με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Η πρόβλεψη για τον καιρό

Ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ από το απόγευμα του Σαββάτου χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει τον καιρό της Ανατολικής Μεσογείου.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού δεν αποκλείεται τις αυγινές ώρες να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.  Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Από αργά το απόγευμα αναμένεται προοδευτική βελτίωση των φαινομένων.  Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση. 

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται τοπικά να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία  αναμένεται να σημειώσει άνοδος για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:
 

  Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 20°C 7°C 34%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 20°C 10°C 46%
Λεμεσός: 20°C 7°C 45%
Αεροδρόμιο Πάφου: 20°C 10°C 42%
Φρέναρος: 21°C 10°C 36%
Πρόδρομος: 13°C 1°C 48%
Πόλις Χρυσοχούς: 22°C 10°C 42%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X