ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Τον έψαχναν για εξέταση σε Ψυχίατρο και αυτός έκανε τα… δικά του!

Με δικαστικό διάταγμα υποχρεούτο να εξεταστεί

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ο 27χρονος άνδρας που συνελήφθη για υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και κλοπής αυτοκινήτου, αναζητείτο από τις Αρχές προτού διαπράξει τα αδικήματα, αφού εναντίον του είχε εκδοθεί, το πρωί της Τρίτης (10/12) δικαστικό ένταλμα για υποχρεωτική εξέταση από ψυχίατρο.

Το δικαστικό διάταγμα, εκδόθηκε, ανεξάρτητα από τις εγκληματικές ενέργειες.

Ο συλληφθέντας, αφού οδηγήθηκε στο Τμήμα, αναμένεται να εξεταστεί από Ψυχίατρο της Δημοκρατίας και στην συνέχεια να αποφασιστεί να χρήζει νοσηλείας ή όχι.

Θυμίζουμε ότι την κλοπή αυτοκινήτου κατήγγειλε ο 35χρονος ιδιοκτήτης του, γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα την Τετάρτη (11/12). Σύμφωνα με την καταγγελία, το αυτοκίνητο, αξίας 500 ευρώ, κλάπηκε γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, ενώ βρισκόταν έξω από περίπτερο στην Πάφο, όπου το είχε σταθμεύσει ο 35χρονος, αφήνοντας ωστόσο τα κλειδιά στο όχημα.

Λίγο αργότερα, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Πάφου, εντόπισαν το όχημα να οδηγείται από τον 27χρονο, στην Λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου, στην Πάφο.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου, στην κατοχή του οποίου εντόπισαν και δύο καδένες χρυσού χρώματος, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή τύπου tablet, ένα γυναικείο ρολόι και μία τραπεζική πιστωτική κάρτα που ανήκει σε γυναίκα.

Ο 27χρονος ομολόγησε στα μέλη της Αστυνομίας ότι γύρω στις 7:00 το πρωί της Τρίτης (10/12), διέρρηξε κατοικία στην επαρχία Πάφου και έκλεψε από την κατοικία τα πιο πάνω αντικείμενα.

Ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου και το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X