ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία με μαχαίρι στην Πάφο - Στα χέρια της Αστυνομίας το υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης παρέλαβε η Αστυνομία στο πλαίσιο των εξετάσεων και ερευνών για εντοπισμό των δραστών ληστείας σε βάρος υπαλλήλου ξενοδοχείου, που έγινε το πρωί στην Πάφο, ενώ ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Ν. Πενταράς απεύθυνε έκκληση προς τους πολίτες αν έχουν αντιληφθεί οτιδήποτε σχετίζεται με την ληστεία να ενημερώσουν τις αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ληστεία διεπράχθη στις 10:10 το πρωί στην Κάτω Πάφο όταν δύο υπάλληλοι λογιστηρίου, γυναίκες, ξενοδοχείου στην Κάτω Πάφο, μετέβησαν πεζές από το ξενοδοχείο που εργάζονται στην Τράπεζα που απέχει 60 με 70 μέτρα για να καταθέσουν το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ περίπου.

Ωστόσο σε κάποια στιγμή δέχτηκαν επίθεση από δύο κουκουλοφόρους εκ των οποίων ο ένας πρόταξε μαχαίρι και κόβοντας το λουρί της τσάντας που περιείχε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, της την απέσπασε και τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους ενώ από προκαταρκτικές εξετάσεις ο ένας εκ των δραστών φέρεται να μιλούσε ελληνικά.

Οι δράστες, περιγράφονται ως ύψους 1.75 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος, μαύρα γυαλιά και γάντια και είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με μαντήλι.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και διεξάγουν έρευνες στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών της περιοχής.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση