ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εγκαινιάζεται το Pafos Innovation Institute

Η Πάφος επενδύει στην Καινοτομία και την Εκπαίδευση

Το Pafos Innovation Institute είναι το Ακαδημαϊκό ίδρυμα που αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του Δήμου με το γνωστό Πανεπιστήμιο IDC Herzliya (Reichman University) του Ισραήλ και έχει στόχο την ανάπτυξη της Καινοτομίας και της Έρευνας στην ευρύτερη περιοχή.

Τα εγκαίνια του Pafos Innovation Institute θα τελέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης,  την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου  και ώρα 6.30 μ.μ.

Το πρόγραμμα των εγκαινίων θα αρχίσει στις 5.00 μ.μ., με Ακαδημαϊκή Ημερίδα από διακεκριμένους Ισραηλινούς Καθηγητές και Διπλωμάτες με θέμα «Academia New Frontiers». Από τις 6.00 μ.μ., μέχρι τις 6.30 μ.μ.., θα υπάρχει δεξίωση.


Η τελετή των εγκαινίων θα αρχίσει στις 6.30 με χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και τον Δήμαρχο της αδελφοποιημένης πόλης Herzliya του Ισραήλ Moshe Fadlon. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Πανεπιστήμιου IDC Καθηγητή Uriel Reichman και οπτικογραφημένοι χαιρετισμοί από τον Υπουργό Ανώτερης Εκπαίδευσης του Ισραήλ Zeev Elkin και τον Πρόεδρο του Κράτους του Ισραήλ Reuven Rivlin.


Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με ομιλία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και αποκάλυψη της πλάκας των εγκαινίων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει επίσης απόδοση τιμητικής πλακέτας στην εταιρεία Korantina Homes, με αντισταθμιστικά μέτρα και την χορηγία της οποίας ανεγέρθηκαν οι εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου.


Η βραδιά των εγκαινίων θα ολοκληρωθεί με περιήγηση στο χώρο των εγκαταστάσεων και ανοικτή δεξίωση με ζωντανή μουσική.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X