ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος - Αυτή είναι η αιτία που ξέσπασε πυρκαγιά σε καθαριστήριο ρούχων

Ποιο ενδεχόμενο αποκλείστηκε

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της κακόβουλης ενέργειας για την φωτιά του καθαριστηρίου που βρίσκεται επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου και η φωτιά σύμφωνα με τον προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται να προκλήθηκε σε ηλεκτρομηχανολογικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με λειτουργούς της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας που διενήργησαν έρευνες στο καθαριστήριο, τις πρωινές ώρες σήμερα μαζί με μέλη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφαίνεται πως η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα στα φωτιστικά του καταστήματος.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως η ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία εκτιμά εκ πρώτης όψεως πως πρέπει να υπήρξε κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα.

Ο κ. Κεττής σημείωσε πως η φωτιά ξεκίνησε όπως διαφαίνεται από την ηλεκτρική εγκατάσταση του καθαριστηρίου, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στο κατάστημα αλλά και στο ρουχισμό των πελατών επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X