ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Δόθηκε στην κυκλοφορία μία λωρίδα του δρόμου Καλού Χωριού – Αγίας Άννας

Ανακοινώσεις

Δόθηκε στην κυκλοφορία μία λωρίδα του δρόμου Καλού Χωριού – Αγίας Άννας, στην επαρχία Λάρνακας, τμήμα του οποίου είχε κλείσει λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής, λόγω πρόσκρουσης αυτοκινήτου σε πάσσαλο της ΑΗΚ. Στο σημείο διεξάγονται εργασίες από συνεργείο της ΑΗΚ, με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστή η μία λωρίδα του δρόμου. Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Κλειστό ήταν το τμήμα του δρόμου μεταξύ σημείου μετά το Κοινοτικό Γήπεδο Καλού Χωριού και σημείου πριν το πεδίο βολής Καλού Χωριού. Λόγω της πρόσκρουσης, το διερχόμενο αυτοκίνητο ανατράπηκε στο σημείο, ενώ προκλήθηκε πτώση καλωδίων παροχής ηλεκτρισμού και ο πάσσαλος της ΑΗΚ υπέστη ζημιά. Το αυτοκίνητο μετακινήθηκε από το σημείο αργότερα, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της ΑΗΚ για αποκατάσταση της ζημιάς στον πάσσαλο και καλώδια ηλεκτρισμού.

Το συνεργείο της ΑΗΚ συνεχίζει τις εργασίες για αποκατάσταση της ζημιάς. Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας.

Δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο παραλήφθηκαν προληπτικά από πλήρωμα ασθενοφόρου, για μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ιατρικές εξετάσεις.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X