ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάχη για τη ζωή δίνει ο άνδρας που παρασύρθηκε από όχημα

Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

ΚΥΠΕ

Εξηνταοκτάχρονος Βρετανός μόνιμος κάτοικος Ξυλοφάγου τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από όχημα λίγο μετά τις 10 το πρωί στο ύψος των κεντρικών φώτων τροχαίας στην λεωφόρο 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη, αφού υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου "κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται ενώ 66χρόνος από το Παραλιμνι οδηγούσε το σαλούν όχημα του από Αγία Νάπα προς Παραλιμνι, λίγα μέτρα πριν τα κεντρικά φώτα τροχαίας στο Παραλίμνι, με σκοπό να στρίψει δεξιά προς το κέντρο της πόλης, παρέσυρε τον 68χρόνο, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο από τα αριστερά προς τα δεξιά ως η πορεία του 66χρόνου".

Από τη σύγκρουση ο 68χρονος αρχικά χτύπησε στον μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος του 66χρόνου και στην συνέχεια κατέληξε στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχωστου.

Ο 66χρονος δεν τραυματίστηκε ενώ το οχημά του υπεστη ελαφριές ζημιές. Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Ο κ. Θεοδούλου ανέφερε πως "η κατάσταση της υγείας του 68χρόνου είναι κρίσιμη. Έχει εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου αναμένεται να εισαχθεί άμεσα στο χειρουργείο", σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση