ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όχημα παρέσυρε πεζό - Μάχη για τη ζωή δίνει 43χρονος

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

ΚΥΠΕ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, άνδρας ηλικίας 43 ετών ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της Καλαβασού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 9 το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουνίου, νεαρός ηλικίας 27 ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, όταν παρά την έξοδο Καλαβασού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε 43χρονο αλλοδαπό που εργάζεται σε θερμοκήπια της περιοχής. Ο 43χρονος προσπαθούσε να διασταυρώσει τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση από την Καλαβασό προς το Ζύγι».

Πρόσθεσε ότι «ο πεζός τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε ανοικτό κάταγμα δεξιάς κνήμης και περόνης, κατάγματα πλευρών, αιμάτωμα μεταξύ δεξιού νεφρού και επινεφριδίου, κάταγμα κόκκυγα με αιμάτωμα και θλάση δεξιού πνεύμονα. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη και νοσηλεύεται στο χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη».

Την υπόθεση εξετάζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της ΑΔΕ Λάρνακας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση