ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όχημα παρέσυρε δύο τουρίστες - Μάχη για τη ζωή δίνει 20χρονος

Του πέρασαν χειροπέδες

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το πρωί σήμερα, άντρας ηλικίας 20 ετών τραυματίστηκε κρίσιμα, ενώ κινείτο σε δρόμο στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 28 ετών. Γυναίκα ηλικίας 20 ετών που διασταύρωνε τον δρόμο μαζί με τον 20χρονο και επίσης χτυπήθηκε από το διερχόμενο αυτοκίνητο, φαίνεται να μην έχει υποστεί οποιονδήποτε τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.00 το πρωί της Τρίτης, ενώ ο 20χρονος και η 20χρονη (σ.σ τουρίστες), διασταύρωναν πεζοί την οδό Βρυσουδιών, στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, χτυπήθηκαν από το διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τους δύο πεζούς στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για εξετάσεις.

Η 20χρονη έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο αφού δεν φαίνεται να έχει υποστεί οποιονδήποτε σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο 20χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Αφού διασωληνώθηκε μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Την ώρα που συνέβη το τροχαίο ατύχημα, στο σημείο βρισκόταν μέλος της Αστυνομίας. Το μέλος της Αστυνομίας προχώρησε σε παροχή βοήθειας και στις πρώτες εξετάσεις στη σκηνή. Μετά από προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης που υποβλήθηκε στη σκηνή ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, με ένδειξη 94μg%ml, αντί μέχρι 22μg%ml που είναι το επιτρεπόμενο όριο, αυτός συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Σε τελικό έλεγχο αλκοτεστ που υποβλήθηκε, ο 28χρονος οδηγός δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα. Υποβλήθηκε επίσης σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση