ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΟΝΕ:Το timelapse video του πύργου ορόσημο στη Λεμεσό (Vid)

Από τα θεμέλια μέχρι και την κορυφή

ONE: Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για τον πύργο ορόσημο της Λεμεσού

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση των οικοδομικών και τεχνικών εργασιών του υψηλότερου παραλιακού οικιστικού κτιρίου της Ευρώπης και σύντομα, το ΟΝΕ, ο πύργος ορόσημο που θα φτάνει τα 170 μέτρα, θα είναι ορατός από κάθε σημείο της πόλης. Στο άκρως εντυπωσιακό time lapse video που ετοίμασε η εταιρεία Pafilia παρουσιάζεται η πορεία και η πρόοδος στην εκτέλεση του έργου.

Μέχρι στιγμής, έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία το υπόγειο του πύργου, ενώ οι κατασκευαστικές εργασίες που αφορούν στην ανωδομή έχουν φτάσει στο 90%, ξεπερνώντας πλέον τα 140 μέτρα ύψος. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες επένδυσης του εξωτερικού κελύφους του κτιρίου, ενώ στο εσωτερικό έχει αρχίσει η πρόσοψη του πύργου και ο διαχωρισμός των διαμερισμάτων, καθώς επίσης και η εγκατάσταση των μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών υποδομών.

Η μεθοδολογία που εφαρμόστηκε, τόσο κατά το στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού, όσο και κατά το στάδιο της κατασκευής, αποτελεί υπόδειγμα γεγονός που καθιστά το ΟΝΕ, ως έργο πρότυπο για την υλοποίηση παρομοίου τύπου έργων στην Κύπρο, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την πρωτοπορία της Pafilia Property Developers στον τομέα των ακινήτων και της ανάπτυξης ψηλών κτιρίων στο νησί.

Το εμβληματικό έργο ONE, θα περιλαμβάνει 37 ορόφους, 83 πολυτελή διαμερίσματα, συμπεριλαμβανομένου και ενός τριώροφου ρετιρέ, ενώ θα προσφέρει ανέσεις και υπη-ρεσίες παγκόσμιας κλάσης, που ει¬σάγουν στην Κύπρο ένα νέο ορι¬σμό πολυτέλειας. Το ONE δικαίως χαρακτηρίζεται ως αρχιτεκτονικό αριστούργημα, αφού έχει εισάξει σημαντικές μηχανικές και τεχνολογικές καινοτομίες και πρωτοποριακές τεχνικές για τα κυπριακά δεδομένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X