ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομαδικός βιασμός: Στο Κακουργιοδικείο οι πέντε Ισραηλίτες

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

24news team

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Αμμοχώστου που θα συνεδριάσει στις 5 Οκτωβρίου, παραπέμφθηκαν σήμερα οι πέντε Ισραηλίτες, ηλικίας 20 και 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φερόμενου βιασμού τουρίστριας που διαπράχθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα.

Τα πέντε άτομα αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση δια διείσδυσης, συνουσία δια της βίας, εξαναγκασμό σε διάπραξη συνουσίας ή άλλων πράξεων σεξουαλικού χαρακτήρα, άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας, σεξουαλική παρενόχληση και απαγωγή.

Το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση τους μέχρι αύριο για να αποφασίσει σε έτοιμα του δημοσίου κατηγόρου για κράτηση τους μέχρι την δίκη.

Υπενθυμίζεται πως 20χρονη από την Βρετανία, ισχυρίστηκε ότι την Κυριακή (3/9), την πλησίασε ένα πρόσωπο στην πισίνα του ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα και στη συνέχεια πήγαν στο δωμάτιο. Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, στη συνέχεια εμφανίστηκαν τα υπόλοιπα τέσσερα πρόσωπα και την βίασαν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση