ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων,

Ανακοινώσεις

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού θα διεξάγονται από σήμερα Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 11.00 το βράδυ, μέχρι και τις 6.00 το πρωί της επόμενης ημέρας. Θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την έξοδο της Λευκωσίας, στη συμβολή της λεωφόρου Λεμεσού με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, μέχρι και τη Σκαρίνου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται για καθαρισμό του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του αυτοκινητοδρόμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το σάρωθρο θα συνοδεύεται από δύο οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων, όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι ολονύκτιες εργασίες διεξάγονται και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, από τις 06 Νοεμβρίου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες διεξάγονται από τις 11.30 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, στους κυκλικούς κόμβους του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού, καθώς και στις εισόδους–εξόδους από τους κυκλικούς κόμβους προς τον παρακαμπτήριο δρόμο.

Οι εργασίες διεξάγονται για καθαρισμό των φρεατίων περισυλλογής ομβρίων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους, κλείνει ανά πάσα στιγμή η μία λωρίδα κυκλοφορίας του κάθε κυκλικού κόμβου ή της κάθε εισόδου-εξόδου στον κυκλικό κόμβο. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X