ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλοι μαζί για την μικρή Βασούλα που μας έχει ανάγκη!

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

24news team

Σε δύο μεγάλες εγχειρήσεις αναμένεται να υποβληθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο Ισραήλ 6μηνο κοριτσάκι, το οποίο διαγνώστηκε πριν λίγους μήνες με νεφροσικό σύνδρομο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η μητέρα του βρέφους, θα αφαιρεθούν και τα δύο νεφρά της, ενώ μετέπειτα θα γίνει και η μεταμόσχευση.

Λόγω του γεγονότος ότι το μωράκι βρίσκεται με την οικογένειά του στο Ισραήλ από τον Δεκέμβριο και τα έξοδα είναι αβάσταχτα, καλείται οποίος επιθυμεί να συνδράμει για την μικρή Βασούλα.

Όλοι μαζί, λοιπόν, για την μικρή Βασούλα που μας έχει ανάγκη, ας της δώσουμε μια τεράστια αγκαλιά.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της μητέρας:


«Αγαπημένοι μας, όσοι μας γνωρίζετε έχετε ενημερωθεί σχετικά με το πρόβλημα υγείας της κορούλας μας Βασούλας Εφραίμια, 6 μηνών σήμερα. Κατά τον Νοέμβριο 2022 είχε διαγνωστεί με νεφροσικό σύνδρομο και είχε μεταβεί στην Ελλάδα για θεραπείες. Λόγω της σοβαρότητα της κατάστασης της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ από τις 22 Δεκεμβρίου 2022 οπού και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα. Ως ενημερωθήκαμε από τους αρμόδιους ιατρούς, επιβάλλεται να υποβληθεί σε δύο εγχειρήσεις ούτως ώστε να αφαιρεθούν και τα δύο νεφρά της, ενώ μετέπειτα θα προβεί σε μεταμόσχευση. Ένεκα του ότι τα έξοδα της οικογένειας καθ’ όλη αυτή τη περίοδο στο Ισραήλ είναι πάρα πολλά, έχουμε εγκριθεί για διενέργεια εράνου υπ’ αριθμό: 08/2022 υπέρ της Βασούλας Λοϊζου. Για την στήριξη σας, μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά για την κορούλα μας ΜΟΝΟ μέσω των εξής τρόπων:

ΤΡΆΠΕΖΑ ΚΎΠΡΟΥ

1. IBAN NUMBER: CY66 0020 0195 0000 3570 3847 6713. ΒΑΣΟΎΛΑ ΛΟΪΖΟΥ

SWIFT NUMBER: BCYPCY2N

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και παρακαλούμε όπως έχετε την κορούλα μας στην προσευχή σας»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση