ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πουρνάρα: Βίντεο από τον... πόλεμο των 600 - Στο κελί οκτώ

Βίντεο μέσα από το κτήριο όταν ξέσπασαν τα επεισόδια

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον οκτώ προσώπων, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο Κέντρο Φιλοξενίας Αιτητών Πολιτικού Ασύλου, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Τα επεισόδια ξέσπασαν γύρω στις 11.15μ.μ. της 11ης Ιανουαρίου, όταν δύο ομάδες προσώπων που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Για την καταστολή των επεισοδίων, που επιτεύχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα, επενέβησαν αστυνομικοί μέλη της ασφάλειας του Κέντρου, καθώς και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας και της ΜΜΑΔ.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά 35 άτομα, από τα οποία 20 μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον οκτώ προσώπων, εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Χθες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X