ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οικονομικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα - Πώς έγινε η επίθεση

Τι δήλωσε σε κατάθεσή του ο 35χρονος

24news team

Σε σοβαρή κατάσταση στην Εντατική του Νοσοκομείου Λεμεσού εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 35χρονος άνδρας που βάσει των μέχρι τώρα στοιχείων, φαίνεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από συνάδελφό του, στην οικοδομή όπου εργάζονταν.

Σε κατάθεσή του, το θύμα της επίθεσης περιεγραψε στην Αστυνομία πώς έγινε η επίθεση.

Όπως ισχυρίστηκε ο 35χρονος,  το προηγούμενο βράδυ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 26χρονο φερόμενο δράστη, ο οποίος του ζητούσε εξηγήσεις για χρηματικό ποσό που είχε κάνει «φτερά». Ο 35χρονος του απάντησε πως δεν γνώριζε σε ποιο πράγμα αναφερόταν και ακολούθως η συνομιλία τους έληξε. Την επόμενη μέρα οι δυο τους πήγαν στο υποστατικό όπου εργάζονταν και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και σε ανύποπτη στιγμή, ο 26χρονος του επιτέθηκε καρφώνοντάς τον με μαχαίρι ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, το θύμα φέρει μόλις μια μαχαιριά στο στήθος από την οποία ωστόσο, τραυματίστηκε σοβαρά ο πνεύμονας του 35χρονου.

Σχετικά με τον φερόμενο δράστη, η Αστυνομία εξακολουθεί να τον αναζητά. Ο 26χρονος φερόμενος θύτης, ο οποίος μετά το περιστατικό διέφυγε από το σημείο, διαμένει περιστασιακά στη Λεμεσό, ωστόσο, μόνιμα φαίνεται να κατοικεί στην επαρχία Αμμοχώστου.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X