ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης Lesia

Στο ΤΑΕ Πάφου το πόρισμα Σπηλιοπούλου από τη δεύτερη νεκροτομή

24news team

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι έρευνες της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Πάφου σχετικά με τον θάνατο της 28χρονης Lesia Bykova που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου (11/03) σε παραλία της Πέτρας του Ρωμιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες εξελίξεις που προκύπτουν είναι πως το πόρισμα της ιατροδικαστού, Χαράς Σπηλιοπούλου βρίσκεται στα χέρια της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Πάφου και αύριο Παρασκευή (24/03) αναμένεται να πάει στη Νομική Υπηρεσία του κράτους. Εξάλλου το δεύτερο διάταγμα κράτησης του 30χρονου υπόπτου εκπνέει αύριο.

Ματσάκης: «Απαράδεκτη η καθυστέρηση»

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης μιλώντας στο 24news σημείωσε ότι το πόρισμα είναι ξεκάθαρο, σημειώνοντας ότι ο θάνατος της 28χρονης οφείλεται σε ατύχημα.

«Το τελικό μου πόρισμα είναι ότι ο θάνατος της Lesia οφείλεται σε πολυτραυματισμό συνεπεία πτώσεως σε γκρεμό», δήλωσε στο 24news, ο κος. Ματσάκης.

Όπως σημείωσε αυτό προκύπτει από την εξέταση που διενήργησε στα ρούχα του υπόπτου και της άτυχης 28χρονης αλλά και από την αυτοψία που έκανε στην περιοχή όπου εντοπίστηκε νεκρή η Ουκρανή.

Ο Μάριος Ματσάκης, εξαπέλυσε πυρά ως προς την καθυστέρηση που παρατηρείται στο πόρισμα της κας Σπηλιοπούλου.

«Είναι απαράδεκτο ότι το πόρισμα της κας. Σπηλιοπούλου δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής», είπε, ενώ έκανε λόγο για εγκληματική και προβληματική καθυστέρηση.

Η γνωριμία με τον 30χρονο και η διασκέδαση πριν το θάνατο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η Lesia είχε γνωριστεί πριν ένα μήνα περίπου με τον φερόμενο δράστη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, οι δύο τους, ήρθαν σε επαφή μέσα από πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ενώ η σχέση τους, όπως προκύπτει, εξελίχθηκε σε ερωτική.

Εξάλλου το βράδυ της Παρασκευής (10/3), πριν το μοιραίο γεγονός, η 28χρονη με τον 30χρονο φίλο της διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Πάφου και στην συνέχεια βρέθηκαν στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού.

Ανέτρεψε τα δεδομένα η πρώτη νεκροτομή

Υπενθυμίζεται πως, μετά από πολύωρη νεκροτομή επί της σορού της 28χρονης από την Ουκρανία ανατράπηκαν τα δεδομένα, δείχνοντας πως ο θάνατος της προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο σώμα της νεαρής, εντοπίστηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και στραγγαλισμού.

Συγκεκριμένα η άτυχη 28χρονη, σύμφωνα με την νεκροτομή, φέρει κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού. Επιπλέον οι ιατροδικαστές, εντόπισαν κακώσεις στο σώμα της άτυχης 28χρονης, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από την πτώση. Μετά από τα πιο πάνω ευρήματα, οι Αρχές διερευνούν πλέον φόνο εκ προμελέτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X