ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι νεκροτομές έδειξαν κεφαλοκλείδωμα

Έτσι φαίνεται ότι τις έπνιγε

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που δρούσε ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 35χρονος φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε συγκεκριμένο τρόπο για να σκοτώνει κάποια από τα θύματα του. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο ο 35χρονος σε μια κυνική του ομολογία παραδέχτηκε την δολοφονία της Αριάν λέγοντας ότι την στραγγάλισε.

Καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της φρικαλέας ιστορίας, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις εξετάσεις των ιατροδικαστών ο 35χρονος έκανε κεφαλοκλείδωμα για να αποτελειώνει κάποια από τα θύματα του. Ουσιαστικά ο αξιωματικός χρησιμοποιούσε το εσωτερικό μέρος του αγκώνα στραγγαλίζοντας τις άτυχες κοπέλες.

Συνεχίζουν να προβληματίζουν τα κενά

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ακόμα είναι άγνωστο αν υπάρχουν και άλλα θύματα, παρά την παραδοχή του 35χρονου για τις 7 δολοφονίες.

Ο ίδιος κατά την διάρκεια των ανακρίσεων επιμένει ότι έχει πει τα πάντα γύρω από την δράση του, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πείθει τους ανακριτές.

Την ομάδα που διερευνά την υπόθεση φαίνεται ότι προβληματίζουν τα μεγάλα χρονικά κενά μεταξύ των δολοφονιών και εστιάζουν στο κατά πόσο ο αξιωματικός σε αυτά τα διαστήματα έχει διαπράξει δολοφονίες που δεν έχει αποκαλύψει.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση