ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγούσε κλεμμένο όχημα – Προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο

Χειροπέδες σε 37χρονο

Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, κλοπής πινακίδων εγγραφής οχήματος και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.10μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν αυτοκίνητο, που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, φέροντας κλοπιμαίες πινακίδες εγγραφής. Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ανακόψουν σε κοντινή απόσταση.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του οχήματος ήταν 37χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ αφού εντοπίστηκαν τα πραγματικά στοιχεία του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι αυτό είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, ως κλοπιμαίο, στις 4 Μαΐου 2023. Από περαιτέρω εξετάσεις, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα, για τα οποία ο 37χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X