ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγούσαν «φτιαγμένοι» στην Πάφο – Συνολικά οι καταγγελίες

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στην Πάφο

ΚΥΠΕ

Σε έξι καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, προέβηκε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο, με το συνολικό αριθμό των καταγγελιών για τροχαίες παραβάσεις να ανέρχεται σε 170.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου τρεις εκ των οδηγών εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών την Κυριακή. Συγκεκριμένα την Κυριακή στις 18:15 μέλη της ομάδας Ζ διενεργούσαν ελέγχους στην Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου όταν ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 38χρονο. Ο 38χρονος από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οδηγούσε το όχημα του χωρίς ασφάλεια, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και έφερε τα συμπτώματα ναρκωτικών ουσιών, όμως αρνήθηκε να παρέχει δείγμα για αυτό τον σκοπό.

Εξάλλου την Κυριακή στις 19:50 στην οδό Ακαμαντίδος μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 29χρονο ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση παράνομης εισόδου και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης. Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης η ένδειξη ήταν θετική στα 79mg αντί 22. Θετική ήταν επίσης η ένδειξη μετά από έλεγχο νάρκοτεστ.

Σε άλλη περίπτωση την Κυριακή στις 20:05 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν στην οδό ανεξαρτησίας αυτοκίνητο που οδηγείτο από 25χρονη. Σε έλεγχο νάρκοτεστ η ένδειξη ήταν θετική ενώ η οδηγός είχε επίσης στην κατοχή της κάνναβη. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη.

Στο μεταξύ το τελευταίο τριήμερο στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης έγιναν 170 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων, οι 45 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 28 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και 6 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X