ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή - Κλείνουν λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο

Τα σημεία, οι ημερομηνίες και οι ώρες

Εργασίες οι οποίες θα διενεργηθούν προσεχώς σε διάφορα τμήματα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση Λεμεσό προς Πάφο και Λεμεσό προς Λευκωσία, αλλά και στο δρόμο Λευκωσίας - Τροόδους, στου ύψος της Ευρύχου, ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, την περίοδο 24/1/2020 - 4/2/2020, μεταξύ 08:30 - 16:00, εκτός Σαββατοκύριακων, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, παρά τους κόμβους Ερήμης, Καντού και Επισκοπής, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η είσοδος/έξοδος σε κάθε κόμβο σε μήκος 250μ. περίπου είτε προς Λεμεσό είτε προς Πάφο και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται είτε από τον προηγούμενο είτε από τον επόμενο κόμβο καθώς και μέσω του δευτερεύοντος οδικού δικτύου παρά τους ανισόπεδους κόμβους και του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Πάφου. Επίσης η διαχείριση της τροχαίας στο δευτερεύον οδικό δίκτυο θα γίνεται με την εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας με τη μέθοδο STOP/GO για μήκος 100 μ.

Την περίοδο 27/1/2020 - 10/4/2020, εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 07:00 - 17:00, στο Δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, στο ύψος της Ευρύχου, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής αποχετευτικού δικτύου σε δύο μέτωπα εργοταξίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Τρόοδο προς Λευκωσία, σε δύο σημεία μήκους περίπου 100μ. το κάθε ένα και σε απόσταση μεταξύ τους περίπου ενός χιλιομέτρου, θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου της άλλης λωρίδας και με τη χρήση φώτων τροχαίας, αναφέρεται.

Παράλληλα, την περίοδο 27/1/2020 - 30/1/2020, μεταξύ των ωρών 09:30 - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες σφράγισης ρωγμών και αποκατάστασης καθιζήσεων οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία παρά την Ακτή του Κυβερνήτη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X