ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή! Ακινητοποιήθηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο

Συστάσεις από την αστυνομία

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνει η Αστυνομία στους διερχόμενους στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού οδηγούς οχημάτων, αφού αυτοκίνητο έχει ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου, σε σημείο παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό. Η κυκλοφορία διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Νεότερη Ενημέρωση

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, που είχε κλείσει γύρω στις 10.00 το πρωί, σε σημείο παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω ακινητοποίησης οχήματος εντός της λωρίδας του δρόμου.

Στο σημείο είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο έχει πλέον μετακινηθεί εκτός του δρόμου, με την κυκλοφορία να συνεχίζει κανονικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση