ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργή για τον ξεριζωμό δέντρων στην Αγία Νάπα (Pics, Vids)

«Σε ποιο υποστατικό τους πωλούσαν άλλα πράματα, εκτός ποτού...;»

Την οργή του Δημάρχου Αγίας Νάπας προκάλεσε περιστατικό ξεριζωμού δέντρων από τουρίστες, μετά από ανάρτηση πολίτη ο οποίος δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνονται ο δράστες να ξεριζώνουν τα δέντρα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, δηλώνει ότι οι ύποπτοι έχουν εντοπιστεί και έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρχές για το συμβάν. Μετά από επικοινωνία μας μαζί με τον κ. Καρούσο μας ενημέρωσε ότι οι δράστες έχουν εντοπιστεί από την Αστυνομία και τους έχει υποβληθεί πρόστιμο το οποίο πλήρωσαν και απολογήθηκαν για τις ζημιές. Ακόμη, συμπληρώνει ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο, αφού οι τουρίστες οι οποίοι επισκέπτονται την Αγία Νάπα το πρώτο 15ήμερο του Ιουλίου προκαλούν πάντοτε μεγάλες ζημιές στον Δήμο. 

Μάλιστα, ο κος Καρούσος, εκφράστηκε με έντονο τρόπο, κάνοντας λόγο για τουρίστες, οι οποίοι επισκέπτονται την Αγία Νάπα κατά τον χρόνο που ανέφερε πιο πάνω, καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και προβαίνουν σε ενέργειες όπως αυτές τις οποίες ο ίδιος καταγγέλλει. Επίσης, αναφέρθηκε και στην πιθανή χρήση άλλων ουσιών, οι οποίες ωθούν τους νεαρούς σε τέτοιες συμπεριφορές.

«Οι ζημιές που προκαλούν δεν είναι το χειρότερο, περισσότερο είναι η δυσφήμιση του Δήμου που μας ενοχλεί», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναρωτήθηκε στην ανάρτηση του, «Ποιος PR σε ποιό υποστατικό τους "πωλούσε" άλλα πράματα εκτός ποτού και διασκέδασης», αφήνοντας υπόνοιες για χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σε συνέχεια της επικοινωνία μας, μας ενημέρωσε ότι δεν γνωρίζει αν έγινε κάποιος έλεγχος από την Αστυνομία, όμως είναι πεπεισμένος ότι τέτοια συμπεριφορά προέρχεται μόνο μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση