ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κώστα σκότωσε την σύντροφό του και τον πατέρα της - Η εξέλιξη

Το ιστορικό του φρικτού εγκλήματος

24news team

Ο 54χρονος Αχιλλέας Κώστα, ο οποίος καταδικάστηκε για την δολοφονία της συντρόφου του και του πατέρα της, στο διαμέρισμά τους στο Wood Green στο Λονδίνο, τον Νοέμβριο του 2021, μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Broadmoor.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Parikiaki», ο ανακριτής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, Lucy Carberry, τόνισε πως: «πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό, στο οποίο μια γυναίκα και ο πατέρας της δολοφονήθηκαν από προμελετημένο έγκλημα».

Το ιστορικό του φρικτού εγκλήματος

Το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2021, η Αστυνομία στο Cambridgeshire δέχθηκε κλήση για άνδρα ο οποίος συμπεριφερόταν ύποπτα. Σπεύδοντας στο σημείο εντόπισαν τον Κύπριο, Αχιλλέα Κώστα, ο οποίος εν συνεχεία τους αποκάλυψε πως δύο άτομα είχαν δεχθεί επίθεση από αυτόν στο Λονδίνο.

Αφού του πέρασαν χειροπέδες μετέβησαν στο διαμέρισμα της συντρόφου του και του πατέρα της όπου τους εντόπισαν νεκρούς, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. 

*Θύματα ήταν ο 61χρονος Joanilson Souza De Assis και η 31χρονη κόρη του και σύντροφος του Κώστα, Fernanda Assis. (Φωτογραφία από mylondon.news)

Κατά την διάρκεια των ερευνών στο διαμέρισμα, εντοπίστηκε σε κάδο ένα μαχαίρι, το οποίο θεωρήθηκε ότι ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα καθώς και αποτύπωμα του παπουτσιού του Κώστα.

*Το διαμέρισμα στο Wood Green στο Λονδίνο όπου διαπράχθηκε το φονικό. (Φωτογραφία από irishnews)

Ο 54χρονος Κύπριος κατηγορήθηκε για τους δύο φόνους στις 30 Νοεμβρίου 2021 ενώ παρέμεινε υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση