ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί ο καυτός χορός της Κορτζιά μπορεί να γίνει επικίνδυνος (Vids)

Οι αστυνομικές αρχές παγκοσμίως προειδοποιούν

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά… αλλά στους δρόμους. Η νέα πρόκληση-εμμονή, που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, είναι αρκετά επικίνδυνη.

Ο λόγος για το «Kiki challenge» το οποίο θέλει όσους το τολμούν ενώ είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται να ανοίγουν την πόρτα να βγαίνουν έξω και να χορεύουν το In My Feeling του ράπερ Drake, ενώ το αυτοκίνητο εξακολουθεί να κινείται δίπλα τους. Σκοπός… κανένας παρά μόνο η ανάρτηση σχετικού βίντεο στα social media με τον τολμηρό χορευτή που παίρνει τα «εύσημα».

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα μόνο στο Instagram υπάρχουν 300 χιλιάδες videos, ενώ χιλιάδες είναι και τα kikichallengefail όπου καταγράφονται πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, ενώ δεν αποκλείεται αυτές οι προσπάθειες να εγκυμονούν και σοβαρούς κινδύνους.

Οι αστυνομικές αρχές παγκοσμίως έχουν «αφορίσει» τη νέα πρόκληση κάνοντας αυστηρές υποδείξεις και προειδοποιήσεις, αφού σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που επιχειρούν τον viral χορό κατέληξαν στα επείγοντα.

Για την ιστορία το επικίνδυνο challenge ξεκίνησε όταν ο κωμικός του διαδικτύου Shiggy δημοσίευσε βίντεο στο οποίο χορεύει το τραγούδι «In my Feelings».

Καλλιτέχνες όπως ο Γουίλ Σμιθ και η Κιάρα ακολούθησαν την χορευτική πρόκληση… χόρεψαν ωστόσο τον χορό μακριά από δρόμους και κινούμενα αυτοκίνητα. Στην Κύπρο… την μόδα ακολούθησε πιστά, ερχόμενη από την Κοπεγχάγη, η παρουσιάστρια και μοντέλο Μαρία Κορτζιά, σύντροφος του Πιέρου Σωτηρίου, δίδοντας το… πρόσταγμα στις 37 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X