ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο άνθρωπος που βρήκε το πτώμα της Marry Rose μιλά για πρώτη φορά (Vid)

Έριξαν πέτρα στο φρεάτιο και αποκαλύφθηκε η φρίκη

Την σορό της Marry Rose, δεμένη και τυλιγμένη, μέσα στα βρόμικα νερά του φρεατίου του παλαιού μεταλλείου της Κοκκινόγειας, δεν εντόπισε μόνος ο Γερμανός τουρίστας, αλλά ένας Ελληνοκύπριος, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο με την παρέα του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συναδέλφου Νατάσας Χριστοφόρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου, ο πολίτης ανέφερε ότι είχε ανέβει πάνω από την τρύπα του φρεατίου με τους φίλους του και κοίταζαν προς τα κάτω, σε ύψος περίπου είκοσι μέτρων, μέχρι την επιφάνεια του νερού. Τότε, ο ένας από την παρέα έριξε μέσα μια πέτρα, η οποία έσπασε την γλίτσα που υπήρχε στην επιφάνεια και αποκαλύφθηκε κάτι που έμοιαζε με δέμα σκουπιδιών.

Αρχικά, όπως ήταν φυσιολογικό, δεν γνώριζαν τί ήταν, ωστόσο, αστειευόμενοι αναφώνησαν ότι εντόπισαν πτώμα... Συνέχισαν την προσπάθεια αποκάλυψης του αντικειμένου, ρίχνοντας διάφορα αντικείμενα στο νερό, ενώ αντιλήφθηκαν και τους Γερμανούς τουρίστες, οι οποίοι ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν από το σημείο. Τότε, αποφάσισαν να τους σταματήσουν, καθώς ο ένας κρατούσε μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή, η οποία θα τους φαινόταν χρήσιμη, ώστε, με την βοήθεια του zoom, να κατέληγαν σε ένα συμπέρασμα.

Τότε, οι Γερμανοί επέστρεψαν στο φρεάτιο και ο ένας, μαζί με τον μάρτυρα, κατέβηκαν με προσοχή και με ένα ξύλο αποκάλυψαν το πτώμα και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ανθρώπινη σορό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X