ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντου της ΥΚΑΝ σε οικία – Εντόπισαν 595 γραμμάρια κοκαΐνης

Πού έκρυβαν τα ναρκωτικά – Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Ανακοινώσεις

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Πρόκειται για τρεις άντρες, (δύο 38χρονους, έναν 35χρονο και μια 25χρονη γυναίκα), οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε χθες το απόγευμα έρευνα από μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), βάσει δικαστικού εντάλματος, σε οικία στη Λεμεσό, στην οποία διαμένουν τα τρία από τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντός της οικίας εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 595 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και ποσότητα κάνναβης βάρους τεσσάρων περίπου γραμμαρίων.

Επίσης, σε κάλαθο σκουπιδιών στην αυλή της οικίας, εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν, η μια ποσότητα κοκαΐνης βάρους 25 γραμμαρίων και η δεύτερη ποσότητα κάνναβης βάρους 15 περίπου γραμμαρίων.

Στην αυλή της οικίας εντοπίστηκαν επίσης δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, στις οποίες υπήρχαν ίχνη ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα μικρά χρηματικά ποσά, τα οποία εντοπίστηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι δύο από τα πιο πάνω πρόσωπα (άντρας ηλικίας 38 ετών και η 25χρονη γυναίκα), διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση