ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νοσ. Πάφου: «Το δικό μου βγήκε αρνητικό... Άντε και στα δικά σου»

Εκεί όπου σταμάτησε ο χρόνος

Νοσοκομείο Πάφου. Εκεί όπου ο χρόνος σταμάτησε. Μία πληγή θεωρείται το δημόσιο νοσηλευτήριο το οποίο μέχρι στιγμής παραμένει κλειστό. Διευκρινίζεται ότι το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας για τις επόμενες 48 ώρες και θα εξυπηρετούν περιστατικά που δεν μπορεί να διαχειριστεί ο ιδιωτικός τομέας, κατόπιν συνεννόησης με την Υπηρεσία ασθενοφόρων και το ΚΕΚΑ.

Για ακόμη μια φορά η Εκπρόσωπος της ΠΑΣΥΝΟ στην Πάφο και νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, Μαρία Τριανταφύλλου, συγκλονίζει με τα λόγια της. Όπως αναφέρει η ίδια στο 24news, «βγαίνουν και άλλοι θετικοί συνάδελφοι και γιατροί... Πολύ λίγο το προσωπικό που έμεινε... Είναι φοβισμένοι, κουρασμένοι, δε μπορούν να το διαχειριστούν πολλοί. Στήσαμε με ψυχίατρο μια ομάδα στήριξης να μιλάνε...αχ τι να σου πω... Το θετικό είναι ότι πολλοί εθελοντές είναι στο πλευρό μας». Η αξιοθαύμαστη Μαρία έχει συντονίσει ομάδες εθελοντών οι οποίοι καθημερινά παραδίδουν στους νοσηλευτές φαγητό και νερό, ενώ αναμένονται και ειδικές στολές και εξοπλισμός όπως μάσκες.

Μέσω των social media η Μαρία στέλνει επίσης ποικίλα μηνύματα εκεί όπου ο χρόνος έχει σταματήσει:

 

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής στο Νοσοκομείο έχουν εντοπιστεί θετικοί στον κορωνοϊό 20 επαγγελματίες υγείας, μία καθαρίστρια, αλλά και τέσσερις ασθενείς εκ των οποίων και ο 70χρονος ο οποίος έχει αποβιώσει. Επιπλέον αλλά τέσσερα άτομα που ήρθαν σε επαφή με επαγγελματίες υγείας του ΓΝ Πάφου είναι θετικά.

Οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες που είχαν έρθει σε επαφή με τα κρούσματα έχουν αυτοπεριοριστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X