ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νοίκιασε όχημα, δεν το επέστρεψε ποτέ και τo πυρπόλησε

Ψάχνει 38χρονο η Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Ένα πρόσωπο ηλικίας 38 ετών καταζητεί η Αστυνομία για υπό διερεύνηση υπόθεση κλοπής οχήματος και εμπρησμού του στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 17 Νοεμβρίου καταγγέλθηκε στον κλάδο Τροχαίας Πάφου από 60χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων, ότι στις 6 Νοεμβρίου ενοικίασε συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε 38χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου με τη συμφωνία να το επιστρέψει στις 15 Νοεμβρίου πράγμα που δεν έπραξε με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει ότι δεν το οδηγεί με την συγκατάθεση του.

Την Κυριακή, στις 23:30, το όχημα εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης στο λιμάνι της Κάτω Πάφου και διαπιστώθηκε ότι εκτός από τις ζημιές που έφερε εξωτερικά, εσωτερικά είχε αρκετές ζημιές που φέρεται να προκλήθηκαν από φωτιά.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις μελών του ΤΑΕ Πάφου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαφάνηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. Εναντίον του 38χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για φερόμενη κλοπή οχήματος καθώς και για τον εμπρησμό του.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση