ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση: «Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι»

Φωνάζουν ξανά έξω από την Νομική Υπηρεσία

24news team

Η μητέρα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα, ξεσπά εκ νέου με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκταφή των λειψάνων του παιδιού της.

«Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και ατιμώρητοι ανάμεσα μας, όπως και συνεργοί που το συγκάλυψαν», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της κας. Ανδριάνας, ενώ σημειώνει πως θα πραγματοποιηθεί παγκύπρια διαμαρτυρία έξω από την Νομική Υπηρεσία το Σάββατο (10/12) στις 14:30.

Αυτούσια η ανάρτηση

«Η υπομονή έχει και τα όρια της…!!!
*Κλείνουν δύο χρόνια από την εκταφή των λειψάνων του Θανάση που κατέδειξαν ότι: "Ο Θάνατος επήλθε από κτυπήματα εκ προθέσεως και στραγγαλισμό..."!!!
*Δύο χρόνια και δεν έγινε ούτε μια σύλληψη!! Δυο χρόνια χωρίς την τιμωρία κανενός!! Για 17 ολόκληρα χρόνια ένα άγριο έγκλημα συγκαλύπτεται συνεχώς και οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι και ατιμώρητοι ανάμεσα μας, όπως... και συνεργοί που το συγκάλυψαν!!!
*Καλείστε σε Παγκύπρια Διαμαρτυρία έξω από την Νομική Υπηρεσία το Σάββατο 10.12.2022 στις 2:30 μ.μ. Να στηρίξουμε την οικογένεια του †Θανάση για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ που βιώνει τόσα χρόνια και που παλεύει ασταμάτητα ενάντια στο σάπιο σύστημα της διαφθοράς που μας απειλεί όλους!!!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση