ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει ο θάνατος του 28χρονου - Τα ευρήματα της νεκροτομής

Θλίψη για τον χαμό του Λάμπρου Ανδρέου

24news team

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του αδικοχαμένου Λάμπρου Ανδρέου ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/12) στο χωριό Πωμός της επαρχίας Πάφου.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατος του 28χρονου επήλθε από ρήξη θωρακικής αορτής συνέπεια τροχαίου ατυχήματος. 

Ο άτυχος 28χρονος ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη του την ερχόμενη άνοιξη, όπου με την οποία είχαν αποκτήσει και ένα παιδάκι. Η κηδεία του Λάμπρου Ανδρέου τελείται σήμερα στον Πωμό στις 14:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ευψυχίου. Παράκληση των οικειων του θανόντος είναι αντί στεφάνων να γινονται εισφορες για στήριξη της οικογένειας.

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο

Η σύγκρουση συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης, σε δασικό δρόμο, στα όρια του χωριού Πωμός. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο, που οδηγούσε 33χρονος και στο οποίο επέβαιναν οι δύο 28χρονοι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα και να προσκρούσει σε δέντρο.

Από τη σύγκρουση ο 28χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημα και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι άλλοι δύο επιβάτες του οχήματος. Ο 33χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 28χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση