ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θάνατος βρέφους: Δεν έδωσε απάντηση η νεκροψία

Αναμένονται εργαστηριακές εξετάσεις

24news team

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του το Σάββατο, στην Πάφο.

Τη νεκροτομή στη σορό του βρέφους διενέργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέτα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ωστόσο τα ακριβή αιτία θανάτου του βρέφους θα εξακριβωθούν μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι το βρέφος, εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρό από τους γονείς του. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, το δίμηνο αγοράκι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Το αγοράκι, ηλικίας σχεδόν δύο μηνών, μεταφέρθηκε αναίσθητο το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το αγοράκι διέμενε μαζί με τους γονείς του στην Πάφο - και οι δύο ηλικίας 23 ετών - οι οποίοι αφού το εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου αναίσθητο στο κρεβάτι του, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα Αρχείου

Πυρκαγιά στην Αλάμπρα

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 16 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 3 άτομα της Πυροσβεστικής ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ