ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρός 20χρονος Κύπριος Εύελπις σε άσκηση του Ελληνικού Στρατού

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως

24news team

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (30/06) στην περιοχή Ρεντίνα της Ελλάδας, όταν ένας Κύπριος Εύελπις έχασε τη ζωή του στο πλαίσιο της θερινής εκπαίδευσης της Στρατιωτικής Σχολής Ευέλπιδών (ΣΣΕ), στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ).

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, όπως αναφέρουν ελλαδικά ΜΜΕ, ο άτυχος 20χρονος, έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Κ.Υ Νέας Μαδύτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αναφέρει το ΓΕΣ, τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια πορείας, με τις ίδιες πηγές να λένε ότι ο άτυχος 20χρονος είχε υποβληθεί και περάσει από κάθε προβλεπόμενη υγειονομική εξέταση.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού της Ελλάδας εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Εύελπι και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση