ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα η νεκροτομή του 4χρονου

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες (23/05) στην Πάφο

ΚΥΠΕ

Διενεργείται σήμερα Τετάρτη (24/05) η νεκροτομή επί της σoρού του 4χρονου αγοριού που έχασε χθες (23/05) τη ζωή του σε πισίνα στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η νεκροτομή θα γίνει στις 11:45 από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό την διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του 4χρονου αγοριού.

Αναφερόμενος στο ιστορικό της υπόθεσης, ο κ. Νικολάου σημείωσε πως χτες Τρίτη γύρω στις 10:45 τετράχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε από τους γονείς του σε ιδιώτη γιατρό στην Πάφο αναίσθητο. Ακολούθως από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, φαίνεται ότι το παιδάκι είχε εντοπιστεί γύρω στις 10:20 από τη μητέρα του στην κοινόχρηστη πισίνα συγκροτήματος διαμερίσματος όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του και αμέσως μεταφέρθηκε από αυτήν και τον πατέρα του σε ιδιώτη ιατρό. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε αυτό το τραγικό συμβάν διερευνώνται.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως η καταγωγή του μικρού είναι από τη Συρία και πως διερευνάται η νομιμότητα της παραμονής της οικογένειας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X