ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει η μητέρα της 10χρονης που πνίγηκε στην Πέγεια

Υπό κράτηση η 42χρονη από τη Ρωσία

24news team

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στη μητέρα της άτυχης 10χρονης που εντοπίστηκε νεκρή σε πισίνα έπαυλης στην Πάφο, το απόγευμα της Πέμπτης (20/07).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου η 42χρονη συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης για τα αδικήματα της γυναικτονίας, πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης πράξης και τελεί υπό κράτηση στο Νοσοκομείο Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό η μητέρα φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Η 42χρονη τελεί υπό κράτηση στο ΓΝ Πάφου φρουρούμενη από αστυνομικούς λόγω της κατάστασης της υγείας της αφού υπέστη κρίση πανικού.

Υπενθυμίζεται, πως γύρω στις 16:10, το απόγευμα της Πέμπτης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το 10χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε στην πισίνα ιδιωτικής έπαυλης στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλίων να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις της.

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε νεκρό από την πισίνα με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Να σημειωθεί πως η 42χρονη γυναίκα από την Ρωσία και το 10χρονο κοριτσάκι διέμεναν στην εν λόγω έπαυλη ως επισκέπτες από τις 15 Ιουλίου.

Οι έρευνες των Αρχών για το περιστατικό συνεχίζονται.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση