ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεαρός έκλεψε όχημα με κυνηγετικό όπλο στο Παραλίμνι

Πώς τον βρήκαν οι Αρχές

ΚΥΠΕ

Νεαρός ηλικίας 21 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων του ΤΑΕ Αμμοχώστου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Δύναμη, από κάτοικο Παραλιμνίου, στις 19 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται, σύμφωνα με τον παραπονούμενο, γύρω στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, χθες, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στο περιβόλι του, στην επαρχία Αμμοχώστου και μέσα στο όχημα βρισκόταν το κυνηγετικό του όπλο, καθώς και μια τσάντα που περιείχε πέντε κουτιά με κυνηγετικά φυσίγγια».

Λίγη ώρα αργότερα, το κλοπιμαίο όχημα, εντοπίστηκε σταθμευμένο σε περιοχή του Παραλιμνίου, ωστόσο το όπλο και τα φυσίγγια, δεν εντοπίστηκαν.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, «εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου. Ο 21χρονος εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του, όπου μετά έρευνα εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο του παραπονούμενου και τα φυσίγγια και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων».

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση