ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Νέα τραγωδία - Νεκρός ο 70χρονος Μιχάλης Αγαθοκλέους

Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε σε κιγκλίδωμα

Τα αίτια θανάτου του 70χρονου, Μιχάλη Αγαθοκλέους, από τη Λακατάμεια, ο οποίος ενεπλάκη το πρωί σήμερα σε τροχαία σύγκρουση, στην επαρχία Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.35π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε σημείο του δρόμο Λευκωσίας – Ευρύχου, παρά την συμβολή του με το δρόμο προς Άγιο Θεόδωρο, υπάρχει τροχαία σύγκρουση, με τον οδηγό του οχήματος να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν το όχημα και τον 70χρονο οδηγό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή φαίνεται ότι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο Αγαθοκλέους απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να παρεκκλίνει της πορείας του, να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί.

Ο 70χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε τον θάνατό του. Τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η Τροχαία Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση