ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Βίαιη σύγκρουση μοτοσικλετιστή

«Έσβησε» ο 36χρονος Ροδίνης Χριστοδούλου

24news team

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο, το πρωί του Σαββάτου (19/12).

Το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στον 36χρονο Ροδίνη Χριστοδούλου, πατέρα τριών παιδιών, σημειώθηκε γύρω στις 9:15 στον δρόμο Αγίου Μάμα-Καπηλειού. Ο 36χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, συγκρούστηκε βίαια με διπλοκάμπινο όχημα.

O άτυχος Χριστοδούλου έφερε προστατευτικό κράνος. Σημειώνεται ότι, ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από τις εξετάσεις στην σκηνή, το διπλοκάμπινο που οδηγείτο από 86χρονο φέρεται να ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας.

Στο όχημα του 86χρονου, συνοδηγός ήταν η σύζυγός του. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκαν και οι 86χρονος και η σύζυγός του, οι οποίοι υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, κ. Γιαννάκης Γεωργίου σε δηλώσεις του στην σκηνή, ανέφερε: «O 86χρονος οδηγούσε το διπλοκάμπινο όχημα του με συνοδηγό τη σύζυγό του, όταν σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από στροφή, επιχείρησε να στρίψει δεξιά για το περβόλι του. Κατά την στροφή συγκρούστηκε βίαια με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε 36χρονος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο».

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του άτυχου πατέρα, έχει ενημερωθεί επίσημα από την Αστυνομία. 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X