ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα σύλληψη για την απόπειρα φόνου με στόχο το «Δημητρούι»

Τα εννέα πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση, οδηγούνται εκ νέου στο δικαστήριο μαζί με τον δέκατο συλληφθέντα

24news team

Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο πέρασαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου κατά του Δημήτρη Ανδρονίκου, γνωστός ως «Δημητρούι» που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 23ης Απριλίου, στον δρόμο Παλαιχωρίου - Ανθούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κατάδικο των Κεντρικών Φυλακών.

Ο δέκατος συλληφθέντας θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον δικαστηρίου μαζί με τους άλλους εννέα που τελούσαν υπό κράτηση, όπου αναμένεται να ζητηθεί η περαιτέρω κράτησή τους. Υπενθυμίζεται πως στους εννέα που τελούν υπό κράτηση, βρίσκεται και πρόσωπο το οποίο εκτίει ποινή φυλάκισης 17 ετών για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε κατά του Νίκου Ροδοθέου το Νοέμβριο του 2018.

Τα τεκμήρια που θα λύσουν τον γρίφο της απόπειρας

Στα χέρια των ανακριτών, βρίσκεται σημαντικό τεκμήριο, το οποίο αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην υπόθεση. Πρόκειται για γεμιστήρα που εντοπίστηκε στις 30 Απριλίου στην περιοχή των Περβολιών στη Λάρνακα και φαίνεται να συνδέεται με την εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο μέχρι στιγμής, όπως πληροφορείται το 24news, δεν βγήκαν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων για να επιβεβαιωθεί αν ο εν λόγω γεμιστήρας χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα φόνου κατά του Ανδρονίκου.

Να σημειωθεί ότι, οι αστυνομικές αρχές είχαν εντοπίσει δύο μοτοσυκλέτες, με την μία να πιστεύεται ότι ήταν αυτή που επέβαιναν οι δράστες της απόπειρας.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του θύματος, αστυνομική πηγή μας επισήμανε ότι είναι σταθερή, ωστόσο, δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση.

Αγριεύει η μάχη για τα ηνία της νύχτας

Η απόπειρα φόνου του «Δημητρούι» ενίσχυσε το εμφυλιακό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους της νύχτας για το ποιος θα καταλάβει την «εξουσία», μετά τη δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη (Αλεξούι) τον περασμένο Οκτώβριο. Οι Αρχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό μετά το πρόσφατο χτύπημα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν περαιτέρω εγκληματικές πράξεις το επόμενο διάστημα και στόχος είναι να αποτραπεί το εφιαλτικό αυτό σενάριο.

Από την πρώτη στιγμή της απόπειρας φόνου οι ανακριτές, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, ήταν σχεδόν βέβαιοι πως πίσω από την εγκληματική ενέργεια βρίσκεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων της νύχτας που συχνά-πυκνά έχουν προστριβές μεταξύ τους, για θέματα προστασίας και άλλων διάφορων δραστηριοτήτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση