ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Κατηγορείται ο πατέρας της για κακοποίηση του γιου της

Η καταγγελία του πρώην συζύγου της

Δύσκολες ώρες περνά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς ο πατέρας της κατηγορείται ότι κακοποίησε τον έναν από τους δύο της γιους.

Συγκεκριμένα, ο πρώην της σύζυγος, Κέβιν Φεντερλάιν, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο πατέρας της ποπ σταρ, Τζέιμι, έχει κακοποιήσει σωματικά έναν από τους γιους τους.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στη διεθνή σόου μπιζ, ενώ έρχεται λίγες ώρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο Κέβιν κέρδισε το 70% της επιμέλειας των δύο αγοριών που απέκτησε μαζί με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: τον 13χρονο Σον και τον 12χρονο Τζέιντεν. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2004 έως το 2007.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην άντρας της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία πριν από λίγο καιρό μίλησε δημόσια για τα ψυχολογικά της προβλήματα και τη μοναξιά, πήγε σε αστυνομικό τμήμα στις 25 Αυγούστου και κατήγγειλε τον Τζέιμι Σπίαρς για ξυλοδαρμό του μικρού Σον. Η πηγή που το αποκάλυψε, δε θέλησε ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για το πού τραυματίστηκε το αγόρι, αλλά υποστηρίζει πως η κακοποίηση έγινε όταν τα δύο αδέλφια ήταν υπό την επιμέλειά της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ΤΜΖ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Αυγούστου στο σπίτι του Τζέιμι Σπίαρς στην κομητεία Βεντούρα. Ο Φεντερλάιν, ισχυρίστηκε ότι ο 13χρονος γιος του και ο πρώην πεθερός του καβγάδισαν και στη συνέχεια ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, βιαιοπράγησε εναντίον του.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον Φεντερλάιν, ο Τζέιμι Σπίαρς ήταν τόσο έξαλλος που έσπασε μια πόρτα για να φτάσει στον εγγονό του, τον οποίο και άρπαξε με τη βία. Ωστόσο, το δημοσίευμα του ΤΜΖ, αναφέρει ότι δεν υπάρχουν εμφανή τραύματα στο παιδί. Από μόνο του όμως το γεγονός ήταν ιδιαίτερα σοβαρό γι’ αυτό και ο πατέρας του μικρού προχώρησε στην καταγγελία, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα.

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X