ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μιχάλη μου, σου ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη»

Βρέθηκε νεκρός στο όχημά του

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας, με μία ανάρτηση-γροθιά αποχαιρετά τον, Μιχάλη Τορναρίτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο όχημά του σε περιοχή κοντά στο φράγμα Αρμίνου, της επαρχίας Πάφου.

Στην ανάρτηση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Μιχάλη σου ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη για αυτά που ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε. Μιχάλη δεν ξέρω αλλά η περίπτωση σου ίσως μας βοηθήσει να γίνουμε άνθρωποι. Ίσως η περίπτωση σου να μας βοηθήσει να καταλάβουμε την αξία της ζωής».

Αυτούσια η ανάρτηση

ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Μιχάλη σου ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη…

Ήταν μόλις 28 χρονών. Είχε μπροστά του μια ολόκληρη ζωή. Και όμως ο φίλος, ο αδελφός, ο συνάδελφος, Μιχάλης Τορναρίτης δεν είναι πια μαζί μας. Είναι στην γειτονιά των αγγέλων. Και συνέχεια μονολογείς…γιατί …γιατί… γιατί Θεέ μου; Με αφορμή την περίπτωση του Μιχάλη Τορναρίτη θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους συναδέλφους. Να μάθουμε να είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Να μάθουμε να μοιραζόμαστε τον πόνο του συναδέλφου μας. Δεν θέλω να καταλογίσω ευθύνες σε κανένα. Ίσως την μεγαλύτερη ευθύνη να φέρει η Κοινωνία μας. Πολλές φορές «βάζουμε πίεση» σε κάποιον χωρίς να ξέρουμε τα επακόλουθα.

Υπάρχουν συνάδελφοι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πόσες ώρες θα δουλέψουν. Ούτε καν το όνομα του συναδέλφου τους ρωτούν. Υπερβολές; Καθόλου. Μου έτυχε και εμένα να είμαι σε ένα πόστο και να πάω να αλλάξω συνάδελφο. Το αυτοκίνητο του ξεκινημένο.

«Όλα καλά…καλό βράδυ». Τέσσερις λέξεις…τυπικές. Γιατί; Για να κερδίσουμε δέκα λεπτά ύπνου; Να κερδίσουμε δέκα λεπτά ξεκούρασης; Κρίμα. Δυστυχώς λόγω επαγγέλματος τα πόστα μας είναι το πρώτο μας σπίτι ( για πολλούς από εμάς). Το ιδανικότερο είναι να είμαστε κάτι παραπάνω από συνάδελφοι με αυτούς που εργαζόμαστε καθημερινά. Δεν είναι κακό να ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Να ξέρουμε τα προβλήματα ο ένας του άλλου. Αυτό θα μας βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή που θα αντιμετωπίσει κάποιος συνάδελφος μας.

Μιχάλη σου ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη για αυτά που ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε. Μιχάλη δεν ξέρω αλλά η περίπτωση σου ίσως μας βοηθήσει να γίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ίσως η περίπτωση σου να μας βοηθήσει να καταλάβουμε την αξία της ΖΩΗΣ.

Εμείς θα κρατήσουμε από εσένα το χαμόγελο σου και το ότι πάντα ήθελες να βοηθάς τον συνάνθρωπο σου. Η φωτογραφία που δημοσιεύω είναι από την φιλανθρωπική εκδήλωση για την Έλενα μας. Θυμάμαι ακόμη τα λόγια σου «Φίλε μακάρι να την βοηθήσει ο Θεός και να γίνει καλά. Είναι μικρή και έχει μια ζωή μπροστά της» . Και όμως Μιχάλη μου βιάστηκες να πάεις να την συναντήσεις στον Παράδεισο.

Καλό Παράδεισο Μιχάλη μου…καλό Παράδεισο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση