ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μητέρα Θανάση: «Η δικαίωση θα έρθει με την σύλληψη των δραστών»

Τι δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας - 3 μήνες διορία στις έρευνες

24news team

Στην Νομική Υπηρεσία βρέθηκε η οικογένεια του Θανάση Νικολάου έχοντας συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη. Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας του εθνοφρουρού, Λουκής Λουκαΐδη, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου, ο επικεφαλής των ανακρίσεων καθώς επίσης και ο ποινικός ανακριτής, Αντώνης Αλεξόπουλος.

Σε δηλώσεις του ο κος. Σαββίδης εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμηση προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Θανάση Νικολάου.

«Τους έδωσα τη διαβεβαίωση ότι η παρούσα σύνθεση της Νομικής Υπηρεσίας θα συνεχίσει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να δώσουμε φως στην υπόθεση», προσθέτοντας «έγινε μία αλληλογνωριμία της οικογένειας με την ανακριτική ομάδα».

«Η ομάδα αυτή θα δουλεύει αναπόσπαστα» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Σαββίδη, η διάρκεια των ανακρίσεων θα είναι τρεις μήνες και όταν ολοκληρωθούν θα του υποβληθεί η σχετική έκθεση για να διαφανούν τα επόμενα βήματα.

Εξάλλου, καταλήγοντας ο κος. Σαββίδης σημείωσε: «Έχουμε αποφασίσει και συμφωνήσει ότι είναι προς το συμφέρον της υπόθεσης να αποφεύγονται δηλώσεις, για να μην δυσχεραίνουμε το έργο των ανακριτών. Παράκληση και έκκληση προς όλο τον κόσμο, αν οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε το οποίο είναι έστω ενδεχόμενο να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο την εξακρίβωση αιτιών και ενόχων τον παρακαλούμε να δώσει την πληροφόρηση».

Μόνο τότε θα έρθει δικαίωση λέει η κα. Ανδριάννα

Η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου σε δηλώσεις της είπε: «Συμφωνούμε με όσα είπε ο Γενικός Εισαγγελέας και τον ευχαριστούμε για την πρόθεση του να συνεργαστούμε. Ελπίζουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει για να τελειώσει αυτός ο ψυχοφθόρος αγώνας, εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια αγωνιζόμαστε για να αποδείξουμε το αληθές», προσθέτοντας πως «η δικαίωση θα έρθει με την σύλληψη των δραστών».

Παρακάλεσε επίσης αν οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να αποταθεί στην οικογένεια ή στις αστυνομικές αρχές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση