ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετωπική σύγκρουση οχημάτων - Μάχη για τη ζωή δίνει ο 61χρονος

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ανακοινώσεις

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 61χρονου που τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε μετωπική σύγκρουση στον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο 61χρονος λόγω της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι κρίσιμη.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως την Παρασκευή το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγείτο από 59χρονη και έχοντας ως συνοδηγό την 35χρονη κόρη της με κατεύθυνση από το χωριό Τσάδα προς το χωριό Στρουμπί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος.

Κατά τον συγκεκριμένο χρόνο, συνέχισε, επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή.

Από το τροχαίο ατύχημα, τραυματίστηκαν όλα τα προαναφερόμενα πρόσωπα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Στις δύο κοπέλες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο, ενώ ο 61χρονος λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, είπε ο κ. Νικολάου.

Επεσήμανε επίσης πως οι δύο γυναίκες, οδηγός και συνοδηγός, έφεραν ζώνη ασφαλείας ενώ ο 61χρονος οδηγός δεν έφερε την ζώνη ασφαλείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση