ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά το αλαλούμ...έβαζε εμβόλια η Γιαννακη

Εμβολιασμοί από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας και εθελοντές στη Λεμεσό

Στο Ιατρικό Κέντρο Λινόπτερας βρέθηκε σήμερα η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ.Χριστίνα Γιαννάκη, η οποία σημείωσε ότι στόχος είναι ο εμβολιασμός του 65% των πολιτών, μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Η Χριστίνα Γιαννάκη πραγματοποίησε το πρωί αριθμό εμβολιασμών σε πολίτες, μαζί με εθελοντές που προσήλθαν για να βοηθήσουν, λόγω της σημερινής απεργίας των νοσηλευτών και όπως ανέφερε σε δηλώσεις της, θα γίνουν σήμερα 130 εμβολιασμοί στο Ιατρικό Κέντρο Λινόπετρας και περίπου 65 εμβολιασμοί στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού, με εμβόλια AstraZeneca και Pfizer.

“Παγκύπρια σήμερα θα εμβολιαστούν 6.000 συνάνθρωποι μας, αλλά μετακινήσαμε περίπου 4.800 εμβόλια για τις επόμενες μέρες», είπε και τόνισε ότι, στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι ο εμβολιασμός, μέχρι το τέλος Ιουνίου, του 65% του πληθυσμού.

Εμείς, πρόσθεσε, θα συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά και αυτό το στόχο μας, για το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου αλλά και της δημόσιας υγείας.

Κληθείσα να σχολιάσει ενέργειες που μπαίνουν τροχοπέδη στη διαδικασία εμβολιασμών, όπως η απεργία των νοσηλευτών, η κ.Γιαννάκη είπε πως «δεν θα απασχολήσει το Υπουργείο Υγείας αυτό προς το παρόν» και ότι «ο στόχος μας είναι εκεί και εμείς πρέπει να τον υλοποιήσουμε».

Σε σχέση με την υπόθεση των ακατάλληλων rapid test η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας είπε πως δεν θα σχολιάσει το θέμα, το οποίο, όπως σημείωσε, χειρίζεται η Αστυνομία και η Νομική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X