ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πυροβολισμοί κατά οχημάτων κινητών καμερών και το... ατύχημα

Τα περιστατικά που σημειώθηκαν

Δημήτρης Λουκά

Όχημα κινητής κάμερας δέχθηκε πυρά από άγνωστους, γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, στον δρόμο Αυγόρου - Ξυλοφάγου.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαφάνηκε ότι επρόκειτο για πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο, οι οποίοι ρίχθηκαν από απόσταση πέραν των 100 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα, φαίνεται να βρέθηκε κατά λάθος στο στόχαστρο αφού στην εν λόγω περιοχή υπάρχουν λαθροθήρες με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο του ατυχήματος.

Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στο αυτοκίνητο ενώ ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Τα δύο περιστατικά που τέθηκαν σε κινητοποίηση οι Αρχές

Θυμίζουμε πως τον περασμένο Οκτώβριο δύο φορές οχήματα κινητών καμερών βρέθηκαν στο στόχαστρο επιτήδειων.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/10/2022), όταν οι δύο υπάλληλοι ηλικίας 44 και 32 ετών, που βρίσκονταν εντός τους οχήματος σε υπηρεσία στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, άκουσαν δύο δυνατούς κρότους ενώ ταυτόχρονα θρυμματίστηκε το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού του εν λόγω οχήματος. Από τις, τότε, εξετάσεις των Αστυνομικών Αρχών στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι αυτό, έφερε σημάδια από κυνηγετικό όπλο.

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών οι δράστες χτύπησαν και πάλι με το δεύτερο συμβάν να σημειώνεται το βράδυ της Δευτέρας (24/10/2022), όταν υπάλληλος οχήματος φωτοεπισήμανσης, που βρισκόταν σταθμευμένο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, προσεγγίστηκε από μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα. Ο υπάλληλος άκουσε δύο δυνατούς κρότους και είδε τη μοτοσυκλέτα να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι ζημιές στο όχημα, προκλήθηκαν από ρίψη πυροβολισμών, από κυνηγετικό όπλο.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση